SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I MEDIAPLAYER
Siste lydinnslag

Lokale nyheter

Lydavspiller
00:00
00:00
00:00

Lokale sportsnyheter


Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

mothercare BOYS DINO SLEEPSUIT BABY 3 PACK Pyjamas brights multicolor

VBZt14sIVi

mothercare BOYS DINO SLEEPSUIT BABY 3 PACK - Pyjamas brights multicolor

mothercare BOYS DINO SLEEPSUIT BABY 3 PACK - Pyjamas brights multicolor

Materiale & vedlikehold

Overmateriale :  100% bomull

Materiale :  Jersey

Produktdetaljer

Hals/utringning :  V-hals

Mønster :  Print

Artikkelnummer :  MOC84B01U-T11

mothercare BOYS DINO SLEEPSUIT BABY 3 PACK - Pyjamas brights multicolor mothercare BOYS DINO SLEEPSUIT BABY 3 PACK - Pyjamas brights multicolor mothercare BOYS DINO SLEEPSUIT BABY 3 PACK - Pyjamas brights multicolor mothercare BOYS DINO SLEEPSUIT BABY 3 PACK - Pyjamas brights multicolor mothercare BOYS DINO SLEEPSUIT BABY 3 PACK - Pyjamas brights multicolor
Freeman T Porter ALEXA Slim fit jeans farken

Musikkfan Aage Bu satt med tårer i øynene under hele konserten og kjøpte tre eksemplarer av Blest- LP’en som han fikk signert.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Egil Houeland er journalist og programleder i Radio 102. Du hører han om ettermiddagen og på sen kveldstid der han presenterer de beste balladene i Mot midnatt. Lørdag og søndag ettermiddag teller han ned ukas mest spilte låter i Radio102’s Topp40. Egil har vært ansatt hos Radio 102 siden starten i januar 1985.

[email protected]

BOSS Orange STAPERED Bukser dark blue

Blue Effect Denim shorts blue denim

Instagram